Rachella

Mijn naam is Rachella Boedjarath (22 jr.) Ik wil jullie graag vertellen wat Jezus in mijn leven heeft gedaan. Ik ben opgegroeid met het Hindoe geloof. Ik had veel vragen over het leven, en de zin van bestaan. Om antwoorden te krijgen ben ik mezelf meer gaan verdiepen in het Hindoeïsme, al snel was ik teleurgesteld, omdat het mij geen antwoorden gaf. In de moeilijke tijden waardoor ik heen geen, zocht ik God, maar ik ervaarde Hem niet.

Op een dag kwamen Christenen op mijn pad en vertelde het Evangelie van Jezus Christus en dat ik God kan ervaren in mijn leven, als ik vergeving zou vragen voor mijn zonden. Zonder veel na te denken wat mijn zou overkomen heb ik Jezus in mijn hart genomen als Redder en Verlosser. Die dag ervaarde ik een enorme blijdschap en voor het eerst in mijn leven voelde ik me een goed en een nieuw mens. Ik begon daarna erg te veranderen en begon voor het eerst God in mijn leven te ervaren. Het is zo geweldig om Hem te leren kennen en Hij is diegene die mij bevrijd heeft van gebondenheden zoals depressie en eenzaamheid. Ik was niet alleen blij omdat mijn zonden weggewassen waren maar ook omdat ik veranderd was, omdat ik niet langer meer vast zat aan mijn zonden. De Bijbel zegt ook dat het oude voorbij is gegaan en zie het nieuwe is gekomen. Dit is iets wat ik in mijn leven heb gezien. Jezus, heeft mij echt laten zien dat Hij de Weg, de Waarheid en het Leven is en niemand kan tot de Vader kan komen dan door Hem alleen.

Ik ben God dankbaar dat hij Christenen op mijn pad had gestuurd om mij te vertellen over Zijn liefde, want er is geen grotere liefde dan deze: Jezus gaf zijn leven voor jou en mij! Ik wil je uitdagen om God een kans te geven in je leven, maakt niet uit wat je achtergrond is, Jezus kan jou een nieuw leven geven.